Olen tässä viime aikoina piirrellyt yhtä possu-teemaa. Olen lähestynyt sitä lähinnä viivan kautta, mutta tänään otin siihen uuden vinkkelin ja ryhdyin ajattelemaan värialueita. Öljyliiduilla väritin alueita, ja nyt tuntuu että posson muoto voisi olla hyvä tekosyy maalata värialueita vaikka niillä akryylimaaleilla. Aiemmat viivan kautta hahmottamiset hinkuvat toteutusta grafiikkana, mutta sattuneista syistä grafiikkaa en pysty tekemään.

 

1239383709_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Sain muuten lääkäriltä lähetteen ultraääneen. Kilpirauhanen on oudon muotoinen. Saattaa olla kyse kilpirauhasen tulehduksesta.  Verikokeet on jo napattu (taas, auh) ja kuvaus on toukokuussa.

 

Tänään oli Nasun yksi kaveri käymässä, syötettiin sille pullaa ja keitettiin kahvia. Ja sitten ruokittiin sitä vielä lohiaterialla. Ihmisiä on mukava ruokkia. Nyt Nasu katsoo kiekkoa. Vieläköhän saisin sen pikku kävelyretkelle, kun sääkin on koko ajan parantunut? Tekisi mieli syödä suklaata ja katsoa joku leffa, mutta luulen, että olisi parempi olo, kun kävisi ensin ulkoilemassa.